Fredagsvideo: This Frontier Needs Heroes – Go With The Flow

Vår venn Brad Lauretti i This Frontier Needs Heroes fikk mange nye venner i Norge sist han turnérte landet, og som mange av dere vet så har han laget en ny plate sammen med Johnny Irion. Den har tittelen Go With The Flow, og er en skikkelig godbit av en plate som slippes i løpet av høsten.

Johnny Irion spilte inn hele platen på en analog Studer båndspiller som tidligere tilhørte Jackson Browne, og nylig dro Brad tilbake for å spille inn alle låtene live på teip, med bare han og den akustiske gitaren.

Den er vår fredagsvideo denne uken! Og husk folkens… go with the flow!

Forhåndsbestill Go With The Flow på vinyl eller kompaktplate.

Sjekk ut albumversjonen i Spotifyspilleren til høyre.

Forrige artikkelBecky Warren – The Sick Season
Neste artikkelDust of Daylight Sessions: Embla and the Karidotters
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here