fbpx
Forsiden Alle poster DoD LIve This Frontier Needs Heroes på Norgesturné

This Frontier Needs Heroes på Norgesturné

Her på bruket falt vi nylig pladask for den siste platen til This Frontier Needs Heroes; Real Job, som kom ut i fjor høst. Vokalist og låtskriver Brad Lauretti tar i neste uke turen fra Nashville til Norge for å spille et par konserter.

Vi kan stolt invitere til en ny huskonsert, denne gangen i Fredrikstad i samarbeid med vert Magnus Bøckmann.

Turnélisten er kort men effektiv:

Lørdag 21. oktober – Logen Bar, Bergen. Facebookevent her.
Torsdag 26. oktober – Huskonsert, Fredrikstad. Kontakt Magnus på epost for billetter: magnus.bockmann@gmail.com.

Slik verden ser ut i dag, så er sporet “I Love Immigration” det perfekte soundtrack. Jeg simpelthen elsker denne låten:

Sjekk Real Job på Spotify:

Forrige artikkelGill Landry – Love Rides a Dark Horse
Neste artikkelVideopremiere: Benny Borg – God morgen, min kjære
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here