This Frontier Needs Heroes på Norgesturné

Her på bruket falt vi nylig pladask for den siste platen til This Frontier Needs Heroes; Real Job, som kom ut i fjor høst. Vokalist og låtskriver Brad Lauretti tar i neste uke turen fra Nashville til Norge for å spille et par konserter.

Vi kan stolt invitere til en ny huskonsert, denne gangen i Fredrikstad i samarbeid med vert Magnus Bøckmann.

Turnélisten er kort men effektiv:

Lørdag 21. oktober – Logen Bar, Bergen. Facebookevent her.
Torsdag 26. oktober – Huskonsert, Fredrikstad. Kontakt Magnus på epost for billetter: magnus.bockmann@gmail.com.

Slik verden ser ut i dag, så er sporet “I Love Immigration” det perfekte soundtrack. Jeg simpelthen elsker denne låten:

Sjekk Real Job på Spotify:

Forrige artikkelGill Landry – Love Rides a Dark Horse
Neste artikkelVideopremiere: Benny Borg – God morgen, min kjære
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here