Forhåndsbestill Otis Gibbs nye plate “Hoosier National”

Ny plate fra Otis Gibbs, sa du? På vinyl, sa du?
Hvor skriver jeg meg på? På IndieGoGo!

På IndieGoGo kan du nå forhåndsbestille Hoosier National på vinyl eller på cd. Eller begge deler. Og ikke minst så kan du for første gang i verdenshistorien kjøpe et av Otis originale malerier. Dette er ekte malerier, ikke trykk. Og hvert maleri finnes i ett eksemplar.

Du kan også denge den store lommeboken i bordet og få kloa på en av de to testpressingene Otis selger. Det finnes kun fire eksemplarer av testpressingen til historiens aller første Otis Gibbs vinylplate.

Otis skriver følgende om den nye platen:

“did you hear the one about the beat up idealistic folk singer who picked up a 50 year old electric guitar and plugged it straight into a 60 year old amplifier?”

For her kommer nemlig den lille tvisten. Otis har laget et album som enkelt og greit kan kategoriseres som rock’n’roll. Elektriske gitarer, drivende trommer og heftig bass.

Klikk på videoen i toppen for å høre Otis fortelle litt mer om godbiten han har laget.

Jeg skal innrømme at jeg har hatt platen i noen måneder, og på det aller sterkeste kan anbefale å hive seg over den så snart man bare kan. Det den beste platen Otis har laget, med noen av de sterkeste låtene han har skrevet så langt i karrieren. Og jeg kan ikke anbefale den nok.

På to dager har han fått inn 84% av ønsket mål, og solgt 15 malerier. Så incentivene kommer til å bli utsolgt, det er temmelig klart. IndieGoGo er en seriøs crowdfunding-aktør, og Otis sitter klar til å sende ut plater, cder og malerier. Han har også trykket opp postkort av maleriene, og har laget vinylpakker for sånne som gjerne vil gå sammen 3 stk og bestille for å redusere fraktkostnader.

May the road fall behind me,
as my wheels roll along.

Ønsker man å gå sammen enda fler, så fikser Otis det også – det er bare å sende ham en mail så tilpasser han pakken til deg. Og så sender han deg en download av hele platen med én eneste gang du har bestilt… 

Du finner enda flere bilder og all info på Otis’ IndieGoGo! Og vi sier som Otis:

Thanks for giving a damn!

Forrige artikkelBendik Brænne – Personal Best?
Neste artikkelJerry Joseph – The Beautiful Madness
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here