Historier fra Otis Gibbs

Vår venn Otis Gibbs er en historieforteller av rang. Ikke bare har han alle de beste historiene, enten gjennom egne opplevelser – eller via venners fortellinger, men han forteller dem med innlevelse og på en måte som gjør at du var en del av det som skjedde.

Jeg har vært så heldig å få tilbringe en god del timer i bilen sammen med Otis på turné, og da renner det over av perler.

Nå har han igang med en ny serie videoer som et slags utfyllende videodel til hans podcast Thanks for giving a Damn, som foreløpig står på 169 episoder.

Videoen i toppen, som handler om den gang Otis møtte Johnny Cash, er et veldig godt eksempel – hans fortelling om hans første møte med Guy Clark like så. Merk dere gjerne maleriene i bakgrunnen, som alle er signert Otis Gibbs…

Jeg anbefaler også hans serie «Old Weird America», der han tar en titt på alt fra Robert Johnson til 5000 år gamle trær.

Begge videoseriene er rett og slett knakende god underholdning, og hvis du stuper ned i Podcastserien også så har du nok å gjøre frem til nyttår.

Du finner disse videoene på Otis’ YouTubeKanal, som jeg på det sterkeste anbefaler å abonnere på.

SHARE
Forrige artikkelSinglefredag: Eliot Bronson, Joshua Ray Walker, Michael McDermott, Going Up North, Christine Sandtorv, Drev, Robert Smith-Hald
Neste artikkelMichael McDermott – What In The World
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here