Fredagsvideo: Ottoman Turks – Glass Bottles

Vår kjære venn Joshua Ray Walker er et råskinn på innsiden av hans joviale og sjarmerende ytre. Et råskinn på gitar, og et råskinn på scenen. De fleste av dere kjenner ham naturlig nok som singer/songwriteren som får voksne menn til å gråte – men når han skal få ut litt oppbygget energi, så ringer han kompisene i Ottoman Turks, og så fillerister de sitt publikum med et ellevilt sceneshow og rabiat cowpunk. Joshua er gitarist i bandet, og selv om deler av denne videoen er temmelig rolig – så er liveshowene alt annet… du får noen glimt av det underveis…

Kan noen hente disse gutta til Norge, værsåsnill?

Forrige artikkelKristen Englenz – ingénue
Neste artikkelSinglefredag: The Northern Belle, American Aquarium, Caleb Caudle, Brian Wright & The Sneakups
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here