DoD Sessions: Josh Rennie-Hynes

Et av mine favorittalbum fra 2019 kommer fra Josh-Rennie Hynes. Den australske låtskriveren og artisten har gjennomgått en enorm transformasjon som låtskriver og artist siden han flyttet til Australia. Fra et lydbilde som 50% av Australias svar på Milk Carton Kids, så har han gått til saftig indierockamericana med gnistrende tekster på den nye platen Patterns

I september var vi så heldige å få besøk av ham under årets Americanafest, og han leverte en gnistrende session under vår opptaksdag hjemme hos Andrew Leahey.

Vi får høre tre låter:

Standing Still
Chapter
Caught In A Dream

Følg Josh Rennie-Hynes på Facebook. Sjekk ut nettsiden hans.
Kjøp platen.

 

Forrige artikkelÅrets internasjonale album 2019
Neste artikkelÅrets norske album 2019
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here