Fredagsvideo: John Prine – Knockin’ On Your Screen Door

Mange av dere har nok planer om å se John Prine i Oslo neste uke. Noen av oss skal stå i kø i Nashville i September, bare for å bli avvist i døra fordi John Prine-konserten under Americanafest er full. Men felles for oss alle sammen er at vi på en litt våt fredag i Bergen kan nyte John Prines “Knockin’ On Your Screen Door” – komplett med busking sammen med Margot Price utenfor Ernest Tubb’s på Broadway i Nashville, og utbredt leking med Jason Isbell og Amanda Shires.

Ha en fortreffelig fredag (og John Prine-konsert!)

(Play-knapp i toppen av saken)

Forrige artikkelSommersingler fra The Contenders, Mercury Motors og Asbjørn Ribe
Neste artikkelJohnny Red – Of Love and Death
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here