Anders Dahlberg med ny single, klar for Bergen og Odda

Anders Dahlberg er også klar med sin nye single, “Down Along The Road“, som er en forsmak på den kommende platen som slippes neste vår. Den kan du høre nederst i saken.

Den nye singelen byr på saftige gitarer og skikkelig rotekte heartlandrock, akkurat slik vi elsker det. Det ligger en Neil Young-vibe over låten, som om Neil skulle spilt inn Harvest Moon på nytt, men denne gangen elektrisk. Det er vel ingen hemmelighet at den jevnlig har gått på repeat her på bruket siden den kom ut… 

I vår inviterte vi Anders Dahlberg med på tur for å spille support for Austin Lucas på et knippe vestlandskonserter. Responsen ble så god at våre konsertgjester i Bergen forlangte egen konsert, han ble invitert til Karmøy for å spille julekonsert og tatt imot som en bortkommen sønn i Odda. 

Konserter i Bergen og Odda

Neste uke kommer han til Bergen for å spille konsert på Victoria, og Odda for å spille på Iris Scene. DoD Live feirer sesongslutt, og vi kommer 

Med seg har han bandet The Rusty Gold, og som spesielle gjester har han vokalist og saksofonist Kjersti Sortdal på kor og saxofon, samt Amund Karlsen på tangenter.

The Rusty Gold er Dahlbergs eget E-Street Band, hans Heartbreakers og Crazy Horse på én gang. Bandet består av Daniel Odda på bass, Bjørn-Arne Fremstad Karlsen på trommer og Reidar Håndstad på gitar.

Sammen spiller de låter fra Dahlbergs etterhvert rikholdige katalog, med fokus på platen Dancing With Stars som fikk særdeles god mottagelse her på bloggen tidligere i år. 

De plasserer seg i amerikansk Heartlandrock, og låter tydelig inspirert av Tom Petty, Bruce Springsteen, John Mellencamp, Neil Young og tidlig Ryan Adams. 

Og vi garanterer at de lager fest på Victoria denne fredagskvelden! Kom ned og feire sesongslutt for DoD Live med oss! Dette kan fort bli årets fineste konsert!

Dagen etter tar de turen til Odda, og kommer til å lage liv og røre på Iris Scene!

Anders Dahlberg & The Rusty Gold live:

Fredag 24. november: Bergen, Victoria Café og Pub. Billetter på Tikkio. Facebookevent.
Lørdag 25. november: Odda, Iris Scene.

I sommer var Anders Dahlberg & The Rusty Gold ansvarlige for Hønefoss sitt musikalske innslag på NRKs Sommertoget:

Forrige artikkelJason Isbell And The 400 Unit – Sentrum Scene, Oslo 10.11.17
Neste artikkelNorgespremiere: Benny Borg – Sting for sting
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here