Fredagsvideo: Lilly Hiatt – Trinity Lane

Lilly Hiatt er bekreftet til årets Americanafest i Nashville, og hun kommer til å stille på festivalen med den nye platen Trinity Lane på merch-bordet.

Ukens fredagsvideo er tittelsporet fra den kommende platen, og ikke bare er det en kjent gate og et kjent område for alle som er glade i East Nashville – men det er også en saftig rocker fra en plate som kommer til å etablere frk. Hiatt som en av blinkskuddene i Americanasjangeren.

Forrige artikkelHere’s What’s Happening In Nashville!
Neste artikkelHere’s What’s Happening In Nashville: Bermuda Triangle debuts at Basement East!
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here