Lørdagsvideo: Gillian Welch – Dry Town

Det er lørdag. Da kan det ofte passe med litt countrygitar og et glass øl fra et respektabelt bryggeri som ikke skviser andre ut av butikkene, innkjøpt på en dertil velfungerende spesialbutikk, og ikke i hos en kjede som skviser alle andre enn sine eiere…

Skulle man tro. Men Gillian Welch får problemer når hun treffer en tørrlagt by…

Sjekk ut den ferske videoen som er hentet fra Boots No. 1 – The Official Revival Bootleg.

Har jeg forresten fortalt om den gangen jeg møtte Gillian & Dave i trappen i The Ryman i Nashville, og ikke turte å si hei? Ikke det? Jo altså… en gang møtte jeg Gillian og Dave i trappen i The Ryman i Nashville. Jeg turte ikke si hei, og bare gikk ned trappen og ut på gaten. Men jeg smilte høflig når vi passerte hverandre.

Ha en fortreffelig lørdag, uansett hva du nå måtte ha i glasset! Gitaren til Dave Rawlings hjelper på det meste!

 

Forrige artikkelFredagsvideo: Andrew Combs – Dirty Rain
Neste artikkelJens Andersson – Stort Glas Av Kärlek
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here