The Late Great slapp singlen «A Young Lovers Heart» til stor oppstandelse i fjor (med særdeles positivt fortegn). Nå er de aktuelle med ny single, i forkant av albumet Songs From The 21st Century.

Låten de deler med oss nå heter «Seven Bright Seas», og slippes på Alex Lindbäcks Safe & Sound Recordings.

Anbefaler en lytt på denne, vi kommer tilbake med mer om disse gutta når albumet nærmer seg utgivelse… sjekk dem også ut på Facebook.

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Joey Kneiser – The Heart Ever Breaking
Neste artikkelReleasekonsert med Empty Bottles Broken Hearts
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here