Videopremiere: The Late Great – Seven Bright Seas

The Late Great slipper platen Songs from the 21st Century den 20. mai. I dag har vi gleden av en saftig videopremiere, når de slipper videoen til singelen “Seven Bright Seas”.

Videoen har en leken retrofeel som kler låten og musikken helt perfekt, og vi kan ikke annet enn å glede oss enda litt mer til plateslippet…

Heng deg på The Late Great på Facebook for å få alle siste oppdateringer.

Ha en fortreffelig fredag!

Forrige artikkelTrond Svendsen & Tuxedo er ute på en liten vårturné, og gir ut ny single…
Neste artikkelSturgill Simpson – A Sailor’s Guide To Earth
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here