Fredagsvideo: Joey Kneiser – The Heart Ever Breaking

Joey Kneiser ga ut et av fjorårets aller beste album med The Wildness.  Nå har han laget en video til låten “The Heart Ever Breaking” som er direkte sjokkerende!

Vi advarer mot scener som rett og slett utfordre virkelighetsoppfatningen din og mest trolig sprenge hodet ditt – du er advart! Ha en ellers fortreffende fredag. (Og husk Richmond Fontaine i Oslo i kveld og i Bergen på lørdag).

Forrige artikkelHayes Carll – Lovers and Leavers
Neste artikkelSingle: The Late Great slipper “Seven Bright Seas”
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here