Fredagsvideo: Roy Lønhøiden – Gjennom livet

Det har vært mye Roy Lønhøiden på anlegget i det siste, etter at Rune Torsteinsen gledesstrålende kunne informere om at han planla konsertutflukt forrige uke. Abstinensen etter å få være med måtte døyves, så soloplatene har fått jevnlige runder denne uken.

Derfor er dagens fredagsvideo min personlige favoritt fra Roy Lønhøidens tekstunivers.

Filmet av hederskarene i Omstreifere – her er «Gjennom livet».

 

 

SHARE
Forrige artikkelNytt album fra Sturgill Simpson 15.april
Neste artikkelGill Landry svinger innom Norge
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here