Darling West platedebuterte med den gnistrende Winter Passing i 2014, og vi har ventet på en oppfølger siden den gang. I fjor høst begynte ryktene å gå om at det var noe på gang, og oppfølgeren ble på Dust of Daylights redaktørmøte i høst nevnt som en av de norske platene vi er mest spent på i 2016.

DarlingWest-vinyl-heartacheMed god grunn. For nå er singelen «Vinyl and a Heartache» her, og viser at Darling West ikke bare har bevart det herlige lydbildet fra Winter Passing, men også utviklet seg i positiv retning. Skal man dømme etter singelen, låter det enda friskere, enda tightere, og ikke minst så er lydbildet rundere, varmere og fullere. Her er det Gillian & Dave, her er det Neko, her er Patty og Iris. Og her er Earl Scruggs, Charlie Acuff og Doc Boggs.

 

Darling West høres rett og slett ut som vinden som blåser over de vide, amerikanske ørkenslettene, der tumbleweeds svinser avsted, og Appalachiene kaller i det fjerne…

Darling West høres enkelt og greit ut som headerbildet vårt. Som støv som virvler i solnedangen. Det er sjel, det er intensitet og det er ulidelig vakkert.

How did it feel to hear my heart break?
leaving me vinyl and a heartache.

Om vi fortsatt gleder oss til platen kommer ut på Vestkyst Records i høst?

Gjett ‘a….

SpotifyTidal

SHARE
Forrige artikkelMusikkåret 2015 – Rune Letrud
Neste artikkelHege Brynildsen – When My Man Comes to Town
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here