Våre regnfeldige venner fra Kansas City har ladet opp til sommerens Norgesturné (11 – 21 juni) med å gå i studio og snekret nok en langspiller. Denne gangen er det riktignok ikke låter fra egen regnbøtte, men sanger som betyr noe for gutta i bandet – en samling coverlåter rett og slett.

Så langt er det lekket titler som «Along Comes Mary», «Rock On» og – hold på paraplyen, «Møkkamann» av DumDum Boys! Skiva med lånte sanger heter passende nok «Cover Band» og er i salg fra 15. mai.  I påvente av albumet er det sluppet en digital singel, den tidligere nevnte «Møkkamann» (de har beholdt den norske tittelen, resten er oversatt til missourisk). Singelen er spilt på Radio Rock og er du av den kjipe typen finner du den på Spotify og Wimp, eller du kan passe på at bandet får litt mer av potten og kjøpe den for 12 spenn på iTunes.

The Rainmakers har lagt ut et par 30 sekunders smakebiter fra skiva, og de kan ikke beskyldes for regelrett planking av låtene. Dette rocker bra i mine ører iallefall, og det er tydelig at gutta har hatt det gøy i studio med lånt materiale.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dPhxqzFqTi8[/youtube]

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oXs2zb996tY[/youtube]

 

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Tom Russell
Neste artikkelGiant Sand – Heartbreak Pass
Født i feil tid i feil land men forsøker å gjøre det beste ut av situasjonen. Vidtfavnende ører hva musikk angår, i cd hylla finner du alt fra lavmælt Americana via reinspikka pop til ymse metal sjangre. Fikler litt med design, videoredigering og annet kunstnerisk på fritiden. Topp 3 på spillelista: Bronsen går til Chris Isaak, sølvet går til Bob Walkenhorst/The Rainmakers og gullet legges beslag på av Kongen - Elvis Presley.