I forrige uke skrev vi om første del av EP-trilogien «The Farmer». Vi var så heldige at vi fikk kose oss med godsakene et par uker før releasedato, uker vi brukte til å skrive en passe euforisk omtale av låtene. Nå er tiden inne for alle andre i verden. Skiva blir tilgjengelig i Spotify og Wimp fra og med i dag, og kosen kan dermed sige inne i de tusen hjem. Og nå har vi  fått æren og den store gleden av å streame albumet på releasedato.

EP’en består av fire låter, der tre av dem på et eller annet vis handler om det å rive seg løs, føle på ensomhet, og ta beslutninger som fører til store endringer. Det siste sporet, «Restauration», er en instrumental som på lekkert vis markerer overgangen til den neste EP, «The Travel».

Undertegnede har latt seg imponere av første del, som du kan lytte til her, og vi gleder oss veldig til fortsettelsen. Om du ikke fikk med deg anmeldelsen av Jack Stillwater – Part One: The Farmer, så kan du enkelt og fryktelig lettvint gjøre noe med det nå.

Enjoy! Lytt også på Spotify og Wimp.

Besøk Jack Stillwater på www.jackstillwater.com

 

SHARE
Forrige artikkelCaroline Spence – Somehow
Neste artikkelFredagsvideo: egil olsen: ooo what happened (making the album)
44 år gammel tromsøværing, nå bosatt i Torsken på Senja. Utdannet lærer, men med lang fartstid (da snakker vi stort sett jobbing) innen rus og psykiatri. Er hakket over ihuga Liverpoolsupporter, har vært gift i femten år, og har tre barn. Favorittartister: Fryktelig mange, men skal jeg holde meg til den kjente og kjære Topp 5, så ville det i dag blitt noe sånn som: Tom Waits, The Replacements, Townes Van Zandt, Reigning Sound, The Kinks. Fem favorittskiver (blant sånn circa hundrevis): Tom Waits – Rain Dogs Gene Clark – No Other Townes Van Zandt – My Mother the Mountain The Stooges – Funhouse The Cynics – Rock ‘N Roll

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here