fbpx
Forsiden Alle poster Alt. Country Fredagsvideo: John Moreland – Cherokee

Fredagsvideo: John Moreland – Cherokee

John Moreland. John Moreland, dere. John. Moreland. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Vi vanlig dødelige er ikke verdig å puste samme luft som John Moreland. Hans første video fra den kommende platen High On Tulsa Heat heter “Cherokee”, og er laget av Glossarys Joey Kneiser.

Morelands forrige plate; In The Throes var den beste platen som kom ut i 2013, og en av de beste platene som noen gang har funnet veien ut til oss vanlig dødelige. Påsken har blitt brukt til et dypdykk i High On Tulsa Heat, etterhvert til mine med-påsketuristers irritasjon. Et 20-talls repetisjoner og høylydte påpekninger om “HØR nå! Hør nå…” blir visstnok gammelt nytt etter 2-3 dager, og man kan gjerne bli oppfordret til å nyte sin musikk i enerom. Eller sette på noe annet. For å si det på en annen måte; for undertegnede så er High On Tulsa Heat en oppslukende plate som overgikk alle mine forventninger. Platen slippes 21. april, og inntil da så kan man nyte fantastiske “Cherokee”…

 

jm+nashville+-+01

Forrige artikkelJack Stillwater – The Farmer Trilogy; Part One The Farmer
Neste artikkelJesse Malin – New York Before The War
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here