Goodnight-Texas-4-Emily-Sevin.jpg

Goodnight, Texas ga ut et knallbra album sent i fjor. «Uncle John Faquhar» fikk glimrende kritikk mange steder, også her hos oss i Dust of Daylight. Styrken til bandet er at de virkelig har øre for melodier, og har en spilleglede som  også kommer frem, også i studioinnspillingene.

Nå er de ute med en helt fersk video. «Hello Nebraska» er en perfekt fredagslåt. Denne burde få deg i perlehumør, og så er også videoen fullstendig uprentensiøs og har definitivt glimtet i øyet.
Goodnight, Texas er en gjeng du burde bli bedre kjent med. Du kan forøvrig lese og høre mer av bandet her.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kSH7_dpPZBM[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelSpilleliste – Februar 2015
Neste artikkelThe Devil and the Almighty Blues
(også kjent som Dr. Philmar) Nesten gammel nok til å ha opparbeidet meg litt livserfaring. Begynte å høre på Gunnar Wiklund i alder av fem, og har aldri sett meg tilbake siden. Nå henger Gunnar Wiklund på veggen, og jeg hører mye på Outlaw, Red Dirt og til dels Death Country når det er innevær. I pent vær går det mest i Easy Listening og lett pop. Lever for tiden ut forfatterdrømmen. Vil fortsette med det til huset går på tvangsauksjon. Noenlunde fast plass på spillelista: Todd Snider, Freeman Dre & The Kitchen Party, John Prine, Lars Winnerbäck, Graveyard Train, The Triffids og The Kinks. Noen favorittskiver: Calenture - The Triffids (1987) Mesabi - Tom Russell (2011) Psychedelic Jungel - The Cramps (1981) Old Town - Freeman Dre & The Kitchen Party (2012) Muswell Hillbillies - The Kinks (1971)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here