DoD Sessions: Mary Gauthier

Vi har hatt besøk av Mary Gauthier i vår videoserie “Dust of Daylight Sessions”. Her inviterer vi musikere vi setter pris på til å spille noen låter de selv ønsker å dele med våre lesere.

Mary er aktuell med platen Trouble and Love, som vi anmeldte i sommer. De to låtene hun spiller for oss er hentet fra denne platen, og ble filmet på Madam Felle i Bergen i forbindelse med konserten hun avholdt der 30. oktober.

Mary Gauthier trenger ingen nærmere introduksjon på denne bloggen. Hun er behørig omtalt og anmeldt en rekke ganger, og en presentasjon av artisten Mary Gauthier var en av de tre første artiklene som ble skrevet på DoDs forløper “Hør nå… hør nå!”. Det er derfor med enorm glede vi kan by på disse eksklusive låtene.

Første låt ut i Marys DoD Session er “How You Learn To Live Alone”, som hun skrev sammen med Gretchen Peters.

Andre låt hun deler med oss er en låt hun har skrevet sammen med Ben Glover; “Another Train”.

Besøk Mary Gauthier på www.marygauthier.com, kjøp Trouble and Love, og les også om prosjektet “Songwriting with Soliders“, hvor hun bidrar med låskriversessions.

Forrige artikkelDoD Sessions: Ben Glover
Neste artikkelKarin Wright – You Got the Silver
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here