fbpx

Trampled By Turtles – Wild Animals

Kvintetten Trampled By Turtles kommer fra Duluth, Minnesota. De er bevæpna med banjo, mandolin, fele, gitar og bass. Instrumenter vi i Dust of Daylight har et kjærlig forhold til.

Trampled By Turtles debuterte tilbake i 2004 med Songs From A Ghost Town. Siden den gang har de laget fem studioplater og ei liveskive, før de nå «tramper» på oss igjen med sin hittil nyeste langspiller.

Dave Simonett synger og har laget alle sangene på Wild Animals. Som produsent har de hentet Alan Sparhawk fra bandet Low. Også han er fra Minnesota.

Platen ble utgitt mens redaksjonen hadde sommerferie, så denne anmeldelsen er kanskje litt sent ute. I grunnen gjør ikke det så mye, fordi dette er en høstplate med stor H. Å sitte inne og la 180 gram Wild Animals kjøre runde etter runde på platespilleren, høre knitring fra peisen og ha varm kaffe i koppen er terapi når det blir rått,kaldt og nådeløst ute.

«Wild Animals» er en veldig vakker plate. Den er akustisk, stemningsfull og svært melodiøs. Det bugner av vakre harmonier, og ikke minst en innleid Cello. Cello er jaggu meg noe som stort sett brukes med hell, og det stemmer også her.

Wild Animals er ei plate jeg vil anbefale på det varmeste. En meget fin lytteropplevelse. Kjøpes hos Trampled By Turtles.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/136865137″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/136865132″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Siste artikler

Lest dette?