Robbie-Fulks-Bergen_Lys_liten

Det er bare noen korte uker til Robbie Fulks drar ut på Norgesturné, og besøker Dust of Daylight på Logen Bar i Bergen og på Hundorp i Gudbrandsdalen. I den forbindelse minner vi på at det fortsatt er billetter igjen, og oppfordrer både gamle og nye gjester til å oppleve en kveld med en av countrymusikkens aller beste låtskrivere og strengeplukkere.

Billetter til Bergenskonserten får du på Rocade Musikk i Marken og på live@musikkbloggen.no.

Bergenskonserten kan by på en eksklusiv gjest, der vi har vært så heldige å få eminente Marius Hjelle som support for Robbie Fulks. Hjelle gjorde rent bord under årets Backyard Barbeque Festival, og forlot scenen etter endt sett foran et måpende, smilende, leende og trampeklappende publikum som hadde pushet mannen til å spille omtrent dobbelt så langt som han hadde planlagt.

Robbie Fulks – Augustturné i Norge:

21. august: Oslo – Buckleys
22. august: DalePuben, Hundorp – DoD Live – Facebookevent.
23. august: Moskus, Trondheim
24. august: Logen Bar, Bergen – DoD Live – Facebookevent.
25 august: Siste Reis, Halden

Som ukens fredagsvideo så gir vi her til beste et knippe videoer fra Robbies konsert på Logen Bar i fjor høst.

 

Robbie tar helt av  på «The Grass Is Really Greener» fra den nye platen Gone Away Backwards.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=T00vjRCmf3g[/youtube]
Let’s Kill Saturday Night:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3pHFZoVuG7M[/youtube]

 

They Want Me Here – nok en fantastisk nydelig låt fra Gone Away Backwards.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IO3CXUu9kwM[/youtube]

 

Waiting On Those New Things To Go… gjør ikke vi alle det i den overteknologiske tidsalder?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6XJ5-9akB2I[/youtube]

 

Georgia Hard:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=S8d4cCMy7qI[/youtube]

 

Jean Arthur:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GlPe9mhZgM8[/youtube]

 

SHARE
Forrige artikkelSturgill Simpson til Norge i September
Neste artikkel…mens vi venter på Ryan Adams
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here