Folque

Legendariske Folque har gjenoppstått, de har rekruttert Seven Doors Hotel frontmann Alexander Lindbäck på trommer, og sikter seg inn mot en heidundrande gjenforeningskonsert på John Dee lørdag 25. oktober.

Det er garantert flere enn meg som vokste opp med Folques blanding av folkemusikk, rock og bluegrass – som et norsk Fairport Convention fra midten av 70-tallet og helt frem til de tok seg en pause i 1984.

Til NTB uttaler de at de «ikke har planer om å planke seg selv, men spille låtene der de er nå.» 6 av originalmedlemmene er med, og kun Alexander Lindbäck er «ny» i gjengen. Billetter finner du her.

Årets besetning: 

Lisa (Helljesen) Ormestad : sang
Lars Helljesen : gitarer
Øyvind Rauset : Fele
Morten Bing : oktavmandola/dulcimer/banjo/gitar
Trond Øverland : bass
Alexander Lindbäck : trommer

Finn de gamle platene på Spotify.

 

SHARE
Forrige artikkelZoe Muth – World Of Strangers
Neste artikkelJohn Fullbright – Songs
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here