(Foto: Eddie Christiansen)
(Foto: Eddie Christiansen)

Hva gjør man hvis man føler at det for tiden produseres for lite Rainmakersvideoer? Man sender Redaksjonskollega Eddie til Kansas City med kofferten full av kameraer for å ta ansvar.

Og Eddie levérer selvsagt varene! Thanksgivinghelgen spilte The Rainmakers i hjembyen Kansas City, og Eddie var på plass med kameraer i alle tenkelige og utenkelige vinkler. Selv trommis Pat Tomek fikk sitt eget kamera denne gangen.

Den første smakebiten får vi her – når gutta fyrer avgårde en Tornado Of Love, fra platen Tornado.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YdeVMJKKims[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo #2: Ha Ha Tonka – Dead To The World
Neste artikkelAdventskalender 2013: 14. desember: Daniel Hines
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here