Fredagsvideo #2: Ha Ha Tonka – Dead To The World

I mai besøkte Ha Ha Tonka Backyard Barbeque Festival i Bergen, og der spilte de en lang rekke av låtene som de i september ga ut på platen Lessons, som vi anmeldte her på Dust of Daylight.

Nå er musikkvideoen til låten «Dead To The World» endelig klar, og den har blitt akkurat så stilig som vi hadde håpet på…

Ta godt i mot våre venner i Ha Ha Tonka.

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo #1: Seven Degrees Below – Wasteland
Neste artikkelFredagsvideo#3: The Rainmakers – Tornado Of Love
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here