Dixie-Chicks

Det finnes vel en og annen countryfan der ute som fortsatt hører på de gamle Dixie Chicks-platene. I såfall kan man merke seg at trioen tar turen til Norge for første gang.

Dixie Chicks har vært kontroversielle i USA, etter at de turte å si akkurat hva de mente om den gang sittende president George Bush. Sånt gjør man ikke ustraffet i et konservativt USA, et enda mer konservativt Texas og en countrybransje hvor store deler er så tradisjonsbundet og dertil konservativt at man helst bare skal «shut up and sing».

Tiden har vært brukt på familieforøkelser, Natalie ga ut soloplaten Mother i mai, og søstrene Martie og Emily ga ut platen Amelita under navnet Courtyard Hounds i juli.

Men nå er de tilbake som Dixie Chicks, og turnerer for tiden Canada. Og 18. mars besøker de Oslo Spektrum. Billetter legges ut førstkommende fredag – 15/11 klokken 0900.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Gw7gNf_9njs[/youtube]

SHARE
Forrige artikkelStephen Simmons til Norge
Neste artikkelIntervju med James Wilson fra Sons of Bill
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here