Mugison

Den islandske artisten Mugison ble nylig presentert for meg via en islandsk kollega, og jeg falt rett og slett pladask for den sinnsyke energien denne mannen og dette bandet utstråler. En trio med akustisk gitar, bass og trommer som låter som det tøffeste, mest intense rockebandet du noen gang har sett.

Mugison låter temmelig variert på plate, og du finner alt han har gjort på Spotify. Dessuten selger han sine 5 album til en pakkepris på 30$ fra sin egen webside.

Det er fredag, og det aller beste du kan gjøre er å få deg litt Murr Murr før helgen setter inn! Legg spesielt merke til den fantastiske trommisens cymbaler fra ca 2:30 og utover…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UBVbzGAMvv0[/youtube]

 

SHARE
Forrige artikkelThe Monthly Iceberg: High Up In Portugal
Neste artikkelFÅ billetter til New Country Rehab i Oslo på søndag
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here