Robbie Fulks imponerte i Oslo, og spiller i Bergen i kveld!

Gårsdagen var for Oslofolket preget av tre ting. Et Liverpool som enkelt banket Vålerengen, Neil Young og Crazy Horse i fullt driv i Oslo Spektrum – og ikke minst Robbie Fulks triumferende debut i Oslo! Han har ikke spilt i hovedstaden tidligere, og har ikke vært i Norge på over syv år.

Det var med andre ord på høy tid at Norge fikk en ny dose av den utsøkte artisten fra Chicago. Dust of Daylight Live presenterte i samarbeid med Honky Tonk Honeys og Rootsy gårsdagens konsert på Buckley’s.

Rapporter fra Dust of Daylights egen Eddie Christiansen er temmelig overstrømmende. Hr. Christiansen innrømmer å ha hørt knapt en halv låt av Hr. Fulks fra før, men tekstmeldinger avsendt i natt gir klar beskjed om at han nå er fan – og han ble i morgentimene observert surfende på Facebook for å finne Robbie Fulks-sider han kunne like.

Eddie var som nevnt vår utskremte medarbeider, og filmet konserten fra et uttall vinkler. En kjapt mobilvideo er første smakebit.

Her er Robbie Fulks fra Buckley’s i Oslo, med “Let’s Kill Saturday Night”:

Forrige artikkelMilk Carton Kids – The Ash & Clay
Neste artikkelEvig Din For Alltid
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here