Olav Larsen & The Alabama Rodeo Stars – Missing You Blues

I morgen har Memory Lane, Olav Larsen & The Alabama Rodeo Stars sitt nye album, releasedag. Olav har denne gangen valgt å gjøre hele jobben med utgivelsen på egen hånd og slike initiativ setter vi her i Dust of Daylight ekstra stor pris på. Larsen og bandet har selv sluppet tre smakebiter fra albumet allerede, de kan du høre på og laste ned digitalt på bandets Bandcamp-side.

Vi i Dust of Daylight har gleden av å få presentere den fjerde smakebiten fra albumet. “Missing You Blues” heter låten og i videoen under får dere den i en gnistrende liveversjon. Opptaket er gjort på Bøker og Børst i Stavanger og er filmet av David Larsen, lyd av Jonny Engelsvoll. “Missing You Blues” er en låt om kjærlighet, ensomhet, savn og anger. Følelser vi alle har kjent på en eller annen gang i livet.

I morgen kommer anmeldelsen av hele albumet her på Dust of Daylight, da får du også få kjøpt hele plata som digital nedlasting via WiMP. Er du en av de som er interessert i et fysisk eksemplar så melder Olav Larsen at det er lite første opplag på 300stk nummererte cd’er som fås kjøpt fra og med i dag. Info om bestilling finnes på nettsiden til bandet.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here