…mens vi venter på Olav Larsen & The Alabama Rodeo Stars

Olav Larsen & The Alabama Rodeo Stars er tilbake med et nytt album 22.april. Memory Lane heter albumet og fra det har bandet sluppet en smakebit i form av tittellåten og singelen «Memory Lane» for fri nedlastning på bandets Bandcamp-side. Det er bare å styrte over dit eller klikke på rette stedet i spilleren under og dermed laste ned en av årets flotteste låter fra en norsk artist så langt. 

Vi kommer tilbake med mye mer om Olav Larsen, The Alabama Rodeo Stars og det nye albumet Memory Lane når det nærmer seg utgivelsedato, men jeg kan vel røpe såpass at det er et band som har vokst både i kvalitet, erfaring og antall. Flere av medlemmene i bandet har i senere tid spilt og turnert sammen med flere av Norges aller største artister.

«Memory Lane» er spilt inn i Klepp Lydstudio på Jæren og er en umiddelbar og iørefallende americana-låt med en tekst som er en personlig vandring i både gode og vonde minner. Om knappe to uker er hele albumet tilgjengelig for alle, men inntil den tid, last ned, lytt og kos deg med  låten «Memory Lane».

SHARE
Forrige artikkelPå Vei Mot Skumringen
Neste artikkelThe David Mayfield Parade – Good Man Down
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here