fbpx
Forsiden Alle poster Norsk Video: Rune Berg – No Other Way Out

Video: Rune Berg – No Other Way Out

Rune Bergs “Hølå” ble anmeldt her på bloggen da den kom ut i fjor høst, og er en plate som fortsatt går på høy rotasjon i heimen. En plate som bare blir bedre og bedre for hver gjennomlytting, og som viser nye sider ved seg selv hver gang. Om det er noe snedig og fint i produksjonen, eller biter av en tekst som klikker enda mer på plass – så holder den fortsatt interessen vedlike.

Og nå har Rune Berg tvunget sin gamle venn Ronnie MAG Larsen til å redigere en video til platens andre single; “No Other Way Out”. Rune, Ronnie & Alex har nettopp hatt nok en runde i Norge for Rikskonsertene, så videoen er delvis skrudd sammen på hoteller rundt om i Norge. Videoen er filmet på Steinovnen i Ålesund under releasepartyet der, og gir låten en helt unik stemning.

Forrige artikkelBill – Et glimt av dommedag
Neste artikkelRichard Thompson – Electric
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here