Det er atter tid for å publisere en spilleliste med musikalske nyheter fra den store verden. Som vanlig har jeg rotet rundt på forskjellige nettsider fra mange land for å finne fram til månedens nyheter, men jeg må innrømme at jeg fortsatt synes det har vært en litt treg start på musikkåret, selv om det skal sies at det har løsnet utover februar.

Singelen til norske Hakan Markussen har kommet på streamingtjenestene og vi gleder oss til albumet som er her ganske snart. Ellers er noen av de platene jeg har ventet litt på i 2013 kommet på plass i Spotify. Frontier Ruckus’ sitt dobbeltalbum er på plass, kanadiske Justin Rutledge er tilbake med sitt første album siden 2010 og det er kommet en feiende flott plate fra Joshua Black Wilkins, fotograf og Justin T. Earle venn. Et par gamle travere som Terry Allen, Dale Watson og Ron Sexsmith er på plass i lista med en låt fra deres siste utgivelser. En av de få overraskelsene som har dukket opp er Andrew Leahey & The Homestead med låten «Little In Love». Foreløpig er det bare denne ene låten tilgjengelig, men hvis dette er standarden for albumet som kommer så gleder jeg meg en smule til det.

Da er det bare å si god fornøyelse og håper igjen at noen der ute finner noe som faller i smak på listen.

SHARE
Forrige artikkelHa Ha Tonka til Bergen og Oslo i mai.
Neste artikkelFredagsvideo: Andrew Leahey & The Homestead – Little In Love
Kontakt: jan@musikkbloggen.no Southern man. Født på samme dag som Hank Williams, dog ikke samme år. Har hørt på musikk daglig siden 1981. Jobbet på 90-tallet i Flekkefjords største platebutikk. Oppdaget alt.country og bandene Whiskeytown, Uncle Tupelo og Jayhawks på denne tiden. Skriver mest om nye utgivelser innen americanasjangeren. Hører mest på Drive-By Truckers, Son Volt, Steve Earle, Townes van Zandt, Jason Isbell, Neil Young, Guy Clark, John Prine, Warren Zevon og Jason Molina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here