fbpx

Spilleliste Februar 2013

Det er atter tid for å publisere en spilleliste med musikalske nyheter fra den store verden. Som vanlig har jeg rotet rundt på forskjellige nettsider fra mange land for å finne fram til månedens nyheter, men jeg må innrømme at jeg fortsatt synes det har vært en litt treg start på musikkåret, selv om det skal sies at det har løsnet utover februar.

Singelen til norske Hakan Markussen har kommet på streamingtjenestene og vi gleder oss til albumet som er her ganske snart. Ellers er noen av de platene jeg har ventet litt på i 2013 kommet på plass i Spotify. Frontier Ruckus’ sitt dobbeltalbum er på plass, kanadiske Justin Rutledge er tilbake med sitt første album siden 2010 og det er kommet en feiende flott plate fra Joshua Black Wilkins, fotograf og Justin T. Earle venn. Et par gamle travere som Terry Allen, Dale Watson og Ron Sexsmith er på plass i lista med en låt fra deres siste utgivelser. En av de få overraskelsene som har dukket opp er Andrew Leahey & The Homestead med låten “Little In Love”. Foreløpig er det bare denne ene låten tilgjengelig, men hvis dette er standarden for albumet som kommer så gleder jeg meg en smule til det.

Da er det bare å si god fornøyelse og håper igjen at noen der ute finner noe som faller i smak på listen.

Siste artikler

Lest dette?