Vi starter det nye året her på bloggen med en aldri så liten videokavalkade. Først ute er et knippe av mine favoritt live-videoer fra 2012. Sleng gjerne inn DIN favoritt i kommentarfeltet under!

Min absolutte favorittvideo fra hele 2012.

American Aquarium & Chip Robinson – «Abe Lincoln»:

Og her er et godt knippe av mine andre livefavoritter fra 2012:

Sons Of Bill – «Santa Ana Winds»:

Howard Iceberg – «Sentimental»:

Big In Iowa – «Is This Love»:

Cahalen & Eli – «Our Lady Of The Tall Trees»:

American Aquarium – «Casualties»:

Stephen Simmons & Jo Inge Hjerkinn – «Boobie Bungalow Gentlemens Club»:

Piddi Fjeldstad – «Mine Fineste Klær»:

Israel Nash Gripka – «Fools Gold»:

SHARE
Forrige artikkelGhost Brothers of Darkland County
Neste artikkelMusikkvideoer 2012
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here