Fredagsvideo: Jay Farrar – Dust Of Daylight

 

Det er fredag, det er ikke så ALT for mange måneder til Son Volt gir ut ny plate – men egentlig trenger man aldri en unnskyldning for å lytte til Jay Farrar og Son Volt (v 2.2)

Derfor er ukens fredagsvideo den eminente “Dust Of Daylight” fra platen American Central Dust.

Dette er en FANTASTISK versjon fra LaundroMatinee og Pop Machine som sendes på Sirius i Sambandsstatene.

God fredag, folkens! EnJOY!

Forrige artikkelAsbjørn Ribe og De – 1400 Ski
Neste artikkelAmerican Catapult – Band Not The Weapon
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here