Neste fredag lanserer Rune Berg, Ronnie M.A.G. Larsen og Alex Rinde den første singelen i det som planlegges å bli en serie 7″ vinylsingler, og Musikkbloggen har vært så heldig å få streame en eksklusiv låt frem mot release.

Singelen inneholder låtene “Strangers In A New Town” og “Winter Waltz”. Jeg må innrømme at jeg har slitt litt med å velge låt, men til slutt var det julegalskapen i meg som vant frem. Det er mye mulig at tilgang på fersk julemarsipan har påvirket valget, for begge to er fantastisk nydelige poplåter med akkurat den lille høstfeelingen som gjør at man vil krype sammen under et pledd i en komfortabel lenestol foran peisen med en kopp kakao, en god bok og disse to låtene på repeat. Men “Winter Waltz” har et lite snev av jul i seg, og gjøres det riktig så er man sikret evig legendestatus i min bok…

Uansett. Fredag 2. november så er platen tilgjengelig i butikker og på nett – dessuten i alskens digitale formater der digital musikk omsettes. Vi kommer tilbake med linker på releasedato. Les ellers vårt intervju med Rune Berg som ble gjort i forkant av releasen.

Og nå kan du forhåndsbestille vinylen på CDon.com

Inntil da, kos dere med “Winter Waltz”:

Forrige artikkel…mens vi venter på Asbjørn Ribe
Neste artikkel…mens vi venter på Rune Berg; her er “Diana”
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here