Det er bare å henge seg på først som sist. Når Asbjørn Ribe den 14. januar neste år gir ut sin nye plate, så kommer haker til å sleppe og hud til å gåse.

Asbjørn Ribe og De har allerede vist oss låten «Det er nok sant at vi lo av deg, Trond» – og nå kommer singelen «Jeg ser bare deg».

Tangentmester Ribe som har fartstid både fra Number Seven Deli og den bra utgaven av Jim Stärk har tidligere gitt ut de to engelskspråklige albumene «Backseat Driver» og «Catfish Row» under navnet Ornand Altenburg – før den elegante norskspråklige platen «Ornand vet hvordan» kom under eget navn i 2009.

De siste månedene har han tilbrakt temmelig mye tid i studio sammen med medprodusent Rune Berg, foruten å ha bidratt på en lang rekke plater for venner og kjente. Og når det låter som «Jeg ser bare deg» – så kan man ikke annet enn å glede seg til januar…

Hør «Jeg ser bare deg»:

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Neil Young & Crazy Horse – ACL Music Festival
Neste artikkelRune, Ronnie & Alex – ekslusiv forhåndslytt!
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here