Fredagsvideo: Robert Smith-Hald – Tumblin’ Into You

Robert Smith-Hald ga ut den aldeles glitrende platen “Thou Mayest” i starten av juni, og nå er videoen til singelen “Tumblin’ Into You” klar.

Videoen forteller historien om den gang han møtte sin kone under et opphold hos den religiøse sekten hvor han vokste opp. Og for spesielt interessert så kan man også se en liten cameo fra vokalist i De Musikalske Dvergene, Helge Grønhaug.

Ha en fortreffelig fredag, i trygg forvisning om at Robert Smith-Hald i skrivende stund er på plass i Nashville for å jobbe med oppfølgeren til “Thou Mayest”. Her er “Tumblin’ Into You”.

Forrige artikkelThe Rainmakers, Iris Scene – Odda, 29.06.2012
Neste artikkelOld Crow Medicine Show – Carry Me Back
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here