The Far West er et av mine nye favorittband, og ga i fjor ut en av årets aller beste plater. Faktisk den 9. beste platen, i følge meg selv. Hele denne uken har de lagt ut bilder fra denne videoinnspillingen og ENDELIG er videoen klar.

The Far West har virkelig laget en video som oser stil, og den litt bittermørke teksten gjør seg virkelig opp mot den veldig søte og tradisjonelle «nå har vi det HYGGELIG dere» – bakgrunnen de har laget.

Se videoen, og nyt!

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelFredagsvideo: Vintage Trouble – Not Allright By Me
Neste artikkelNy EP fra Kasey Anderson & The Honkies
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here