The Band introduseres i Canadiske Music Hall Of Fame i 1989. Robbie Robertson, Rick Danko og Garth Hudson – backet av Blue Rodeo.

Med unntak av at Robbie Robertson ødelegger det første verset totalt, så er dette en ganske så morsom og unik versjon av «The Weight». Og bare Rick Dankos tilstedeværelse gjør jo dette verdt å se… iført dress og hestehale, intet mindre!

Robbie henter seg bra inn igjen på tredje vers, og Jim Cuddy legger en suveren tredjestemme. Det virker som om Robbie virkelig koste seg på scenen, og seinere på natten så møtte han opp ved bakdøren på The Horseshoe Tavern i Toronto der Rick & Garth var booket til å spille, backet av Charlie Linden Band. Et klipp fra den kvelden, som såvidt jeg vet er det eneste kjente opptaket i sirkulasjon, finner du helt på slutten av denne videoen.

God fredag!

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelThe Far West – The Far West
Neste artikkelNeil Young & Booker T. fyller år…
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here