Fredagsvideo: Michael McDermott – Carry A Cross

Ukens søndagsvideo kommer som så ofte før fra en av mine gode gamle favoritter, Chicagos egen Michael McDermott.

Her leverer han en av de mest intenst vakre kjærlighetssanger som noen sinne er skrevet.

Låten får ekstra tyngde i og med at Michaels mor døde for knapt to uker siden.

Det er snart ny uke, folkens! Kom dere ut i verden og finn den ene som fortjener en slik tekst…

Forrige artikkelMusikkbloggen omtales på Spirit.no
Neste artikkelThe Rainmakers – Norgesturné 2012
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here