Fredagsvideo: Egil Olsen – Grow A Heart

Det har vært Egil Olsen – uke i heimen, etter at jeg omsider fikk kloa på hans komplette verker på LP sist helg.

I den anledning har jeg gjenoppdaget en god del av hans geniale låter fra de tidlige platene som jeg av en eller annen grunn ikke har hørt på en stund.

Og dagens fredagsvideo er “grow a heart” fra platen “nothing like the love i have for you”. Videoen med Ægil Olsæn Bænd er rett og slett bare herlig fredagsunderholding.

Enjoy, og god fredag!

Behind the scenes-video:

Forrige artikkelRobert Post – Rhetoric
Neste artikkelLørdagsvideo: Jason Isbell – Codeine
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here