fbpx
Forsiden Alle poster Nyheter Fredagsvideo: Lars Winnerbäck – Söndermarken

Fredagsvideo: Lars Winnerbäck – Söndermarken

 

Det er under to uker til Lars Winnerbäck spiller i Bergen og Oslo. I Oslo er alle tre konsertene utsolgt, i Bergen er konserten den 27. utsolgt men finnes det fortsatt rundt 100 billetter til ekstrakonserten den 28.

Det er fredag, og det er helg. Og ingenting kan da være bedre enn Lars Winnerbäcks aller aller beste låt. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Hadde denne mannen vært født i USA, så hadde han forlengst vært større enn Springsteen. Det er nesten umenneskelig å skrive så gode tekster som det Lasse leverer.

For spesielt interesserte så er alle hans gamle plater utgitt på LP i kun 1000 eksemplarer. Nå som jeg har bestilt de jeg manglet, så er det fritt frem for alle å gjøre sine innkjøp. Du finner dem her. Remastret med lyd som er rattet spesielt for LP-formatet. Og med dagens kronekurs så er de bortimot gitt bort.

God fredag! Enjoy!

“Söndermarken”:

Forrige artikkelRyan Adams til Europa, og nye smakebiter fra platen…
Neste artikkelMichael McDermott – Hey La Hey
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here