Video: Jim Cuddy Band – Second Son

Min gode venn Jim Cuddy fra Blue Rodeo er omsider klar med sin nye soloplate, og den er nå lagt ut til forhåndsbestilling på bluerodeo.com.

I den anledning vier vi fredagsvideoen til Jim Cuddy Band, og en av verdens beste låter; “Second Son” fra platen “All In Time” der som kjent Jeff Tweedy og store deler av Wilco bidrar på alskens mulig måter – og som er en plate som skal befinne seg i enhver platesamling med et snev av selvrespekt.

Forrige artikkelGratis EP fra Kasey Anderson
Neste artikkelBretteville – These Images
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here