Denne uken besøkte Drive-By Truckers Late Show with David Letterman. Etter at en av tidenes beste låter er spilt, så forteller Letterman spøkefullt om hvordan han havnet i Kansas City fordi han satte på «Everybody Needs Love» på repeat og bare kjørte og kjørte og kjørte…

Deretter ber han for andre gang i sin tv-karriere om at det gjestende bandet spiller låten en gang til.

Det er altså fredag, og ingenting er bedre på en hvilken som helst dag enn Drive-By Truckers. Og jammen smaker de ekstra godt på fredager…

Komplett med en glitrende orgelsolo, pedal-steel solo og en HERLIG gitarsolo fra Mike Cooley, av min døve venn Bjørn omtalt som «en av tidenes styggeste gitarsoloer». God helg folkens!

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.


SHARE
Forrige artikkelThe Contenders – live på SolørMart’n
Neste artikkelBob Walkenhorst på akustisk sommerturné i Norge
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here