Nok en video fra The Rainmakers, og konserten i Fåvang lørdag 26. mars – filmet fra siden av scenen. Denne gangen får vi en av de låtene som ble mest spilt på vorspiel og fest i Gudbrandsdalen når den kom – og er vel covret av de fleste band som stod og svettet i øvingslokalet den gangen.

The Rainmakers gir oss «Another Guitar», og denne dedikerer vi til Gjermund Lognseth – som kan observeres som en MEGET lykkelig mann ca. 2.45 inn i videoen.

SHARE
Forrige artikkelVideo: The Rainmakers – Burning Love
Neste artikkelDaniel Romano – Sleep Beneath The Willow
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here