Det er vel ingen bombe at ukens fredagsvideo ville være Justin Townes Earles opptreden på Letterman, fra onsdag kveld.

Her er han, sammen med bandet sitt og fantastiske Jason Isbell gitar, samt en meget opplagt Paul Shaffer på tangenter.

Dette er «Harlem River Blues», og stort bedre enn dette blir det ikke. Så får vi heller leve med at det er en ørliten feil i sync mellom lyd og bilde


SHARE
Forrige artikkelNy plate fra Gillian Welch
Neste artikkelElvis Presley – Always On My Mind
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here