For fans av Old97s så har bandet nå lagt ut de ekslusive Ranchero Brothers demoene som ble innspilt før «Too Far To Care».
Ranchero Brothers er duoen Rhett Miller og Murry Hammond opptrer med fra tid til annen, og med jevne mellomrom dukker det også opp rykter om at NÅ kommer platen det har vært snakket om siden midt på 90-tallet en gang.

Inntil det eventuelt skjer så ligger det altså hele Ranchero Brothers demoen på Old97s.com

Hør Ranchero Brothers – West TX  Teardrops (Murry på vokal)

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Hør Ranchero Brothers – Barrier Reef (Rhett på vokal)

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.
SHARE
Forrige artikkelRodney Crowell – The Houston Kid
Neste artikkel…mens vi venter på Cardinals III/IV fra Ryan Adams
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here