Drive-By Truckers avlyser i Europa

Det er dagen for gode og dårlige nyheter.

På grunn av sykdom har Drive-By Truckers avlyst resten av turneén i Skandinavia.

Bandet rapporterer at alle har vært syke i flere dager, og at Mike Cooley i går kollapset da han var dehydrert og utslitt. Legen har beordret full stopp, og bandet drar derfor hjem til USA.

Dette er beskjeden fra websiden til Truckers:

«Drive-By Truckers will be forced to cancel the remaining shows on their European tour. The band has been sick for several days and last night Mike Cooley collapsed due to exhaustion and dehydration. Doctors have advised complete bed rest. We are very sorry to cancel shows at the end of this tour, especially in Scandinavia, where the band have such a loyal following. Please know we will make every effort to reschedule these shows sometime in the near future. Thank you for your understanding and your continued support.»

Utrolig trist for bandet, og utrolig trist for fansen som (i mitt tilfelle) har ventet og ventet siden billettene kom i hus i slutten av mai – og muligheten til å omsider få se verdens beste band igjen.

Det viktigste er uansett helsen, slik at bandet kan komme tilbake ved en seinere anledning.

The Jayhawks drar igang ny turné i januar

Som sagt, gode og dårlige nyheter.

Mens Drive-By Truckers avlyser, så har legendene i The Jayhawks bestemt seg for å dra ut på veien igjen.

En ny turné er på trappene, og oppstart er i Toronto den 18. januar 2011.

Deretter går veien innom New York for to show, Philadelphia, to show i Chicago og deretter Minneapolis.

Her på andre siden av dammen kan vi bare håpe på at Mark Olsons norske link i kjæresten Ingunn Ringvold fører til at bandet lokkes til Norge når festivalsommeren kommer

 

SHARE
Forrige artikkel10 juleplater du trenger
Neste artikkel10 juleplater du trenger: 10. Ringo Starr – I Wanna Be Santa Claus
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here