Søndagsvideo: Drunk On Crutches – Caroline (Go Back To Bed)

Vel, jeg får i hvertfall ikke nok av dette bandet. Så da får de heller bli ukens søndagsvideo også, i tillegg til fredagsvideoen “One Night Stand”.

Låten “Caroline (Go Back To Bed)” er også fra platen “People. Places. Things”.

Vi får håpe Bergenfest tar min oppfordring og henter disse over dammen, da de fortjener et mye mye MYE større publikum.

Forrige artikkelFredagsvideo: Drunk On Crutches – One Night Stand
Neste artikkelMark Olson – Many Colored Kite og Norgesturné.
Rune Letrud
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here