Dvergeuken 2010 går mot slutten, og idag kombinerer vi fredagsvideoen med Dvergeuken og kommer med en ekslusiv liten godbit.

På den første platen til De Musikalske Dvergene – «En Klase Bananer Og En Enkel Seng» finner vi en utsøkt liten låt som heter «Ved Siden Av Kjøkkenbordet». Bildet over er forøvrig tatt ca en meter til høyre, og en halv meter lavere enn der hvor kjøkkenbordet i sangen stod. Det var på det tidspunktet bildet ble tatt, lite interessant å observere på det omtalte soverommet.

Til gjengjeld kan vi kose oss desto mer med denne ekslusive videoen fra Madam Felle, 27. mars 2004.

Husk morgendagens store jubileumskonsert på Logen i Bergen. Dvergene fyller 30 år, og feirer det med brask og bram med venner og fantastiske gjester.

Ukens fredagsvideo i Dvergeuken 2010 er selvsagt «Ved Siden Av Kjøkkenbordet»

 

SHARE
Forrige artikkelThe Rainmakers gjenforenes!
Neste artikkelFrem Fra Glemselen: Thinkerbell – Thinkerbell
Jeg mener at livet er for kort til å høre på dårlig musikk. Og vil heller anbefale GOD musikk, og har som mål å anmelde musikk jeg LIKER, istedenfor å skrive slakteanmeldelser for å få ut innestengt aggresjon over egen utilstrekkelighet. Noenlunde fast plass på spillelista: Elvis, Bob Dylan, Neil Young, Reckless Kelly, The Rainmakers, American Aquarium, Sons of Bill, Lars Winnerbäck, Tom Petty, Todd Snider, Son Volt, Ryan Adams, Drive-By Truckers... Topp 3 på spillelista: Bob Dylan, Elvis, Lars Winnerbäck. Faller alltid tilbake på disse når jeg går lei av å prøve å finne diamantene i kullbingen. Noen favorittskiver: Son Volt - Trace Bob Dylan - Blood On The Tracks Neil Young - Ragged Glory Lars Winnerbäck - Södermarken Chip Robinson - Mylow Kasey Anderson - Nowhere Nights Paul Simon - Graceland Drive-By Truckers - Dirty South Ryan Adams - 48Hours The Backsliders - Throwin' Rocks At The Moon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here